Word sponsor

Voor het werk van de voedselbank zijn sponsoren heel belangrijk, zonder sponsoring kunnen wij niet bestaan. Naast sponsoring in producten is financiële sponsoring voor ons van cruciaal belang, alle bedragen zijn welkom.

Veel voedselproducten ontvangen we via de distributie van de landelijk voedselbankorganisatie. Voor verse producten zijn we echter aangewezen op plaatselijke middenstanders en marktkooplieden. Daarnaast hebben we een groot budget nodig voor elektriciteit, gas en water in ons pand. Ook de brandstof, belasting en verzekering van de bestelauto’s kost geld.

Wij zijn zelf actief op zoek naar sponsoren, zij kunnen zich natuurlijk ook zelf aanmelden. Een voordeel van sponsoring is de naamsbekendheid die het oplevert. Dat geldt ook voor sponsoren van de voedselbank. Wanneer u de Voedselbank Midden Twente sponsort voor een bedrag van € 500 of meer, vermelden wij het logo van uw bedrijf graag op onze website. Sponsort u voor een bedrag van € 1000 of meer, dan kunnen we het logo van uw bedrijf op onze auto plaatsen.

Aangezien onze voedselbank de status van een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) heeft zijn de gesponsorde bedragen binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar van de belasting.

Voor meer informatie met betrekking tot overige sponsor- en wervingscampagnes belt u met nummer 06 5322 6775 of stuur een e-mail aan: info@voedselbankmiddentwente.nl.