Sponsoring met producten

Sponsoring kan natuurlijk op allerlei manieren en met alle middelen, maar waar wij behoefte aan hebben zijn lang houdbare producten en financiële ondersteuning.

Product acties zijn er in diverse vormen zoals het maken van zgn.” Wall off Food”, waarbij medewerkers van bedrijven producten mee nemen naar hun bedrijf en zij een muur van voedsel bouwen om op deze wijze deel te nemen aan Maatschappelijke betrokkenheid. Aan het eind van de inzamelperiode halen wij de kratten met producten op en delen deze weer uit.

Deze actie is ook te houden op zowel basis scholen als scholen voor het voortgezet onderwijs. We komen graag uitleg geven over het reilen en zeilen van de voedselbank.

Als u zelf producten wilt komen brengen dan kan dat op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 11.30 uur.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 5322 6775 of mailen naar info@voedselbankmiddentwente.nl

Gulle ondernemers gevraagd

Traditioneel zijn januari, februari en maart de slechtste maanden met betrekking tot het aanbod van voedsel. Het voedselaanbod neemt af terwijl het aantal klanten van de voedselbank toeneemt.

Wij vragen daarom ondernemers en bedrijven om een pallet (600 CE’s) met groenteconserven, soep in blik of pasta te doneren. De voedselbank is een ANBI organisatie, giften aan de voedselbank zijn aftrekbaar van de belasting. Zo nodig kan de voedselbank de (gulle) gever voorzien van een factuur.

Wij geven u graag een motto mee voor deze actie:

“Wij zullen jullie niet vergeten, wij brengen een truck vol eten”

Donatie box