Marketing

Voedselbank Midden Twente streeft ernaar om haar klanten elke week een pakket levensmiddelen mee te geven als aanvulling op de wekelijkse boodschappen.

Levensmiddelen die we vanuit 2 opties verkrijgen, te weten:

1) Van het voedselbank distributiecentrum Deventer ontvangen we 2 maal per week producten die door landelijke bedrijven, fabrikanten en hoofdkantoren van supermarkten, worden aangeboden aan het hoofdkantoor van de Voedselbanken. Deze producten worden landelijk verdeeld over de voedselbanken op basis van het aantal afnemers van de voedselpakketten. Het aanbod kan variëren van 8 tot 25 verschillende producten.

2) Naast het variabele landelijke aanbod heeft Voedselbank Midden Twente afspraken met supermarkten en bakkers in ons verzorginggebied. Hier worden door ons een aantal malen per week de producten die zij over hebben opgehaald en verwerkt in de pakketten. Waar nodig worden de aangeboden producten geconditioneerd (koel en vries) vervoerd en opgeslagen.

Mocht u zich als lokale leverancier geroepen voelen om bij te dragen aan ons werk dan kunt u bellen met telefoonnummer 06 5322 6775 of mailen naar info@voedselbankmiddentwente.nl