Chauffeurs

Wat wij doen

Voedselbank Midden Twente (VBMT) staat voor het tegengaan van verspilling van bruikbaar voedsel door dit gratis te verstrekken aan personen en gezinnen binnen haar gemeentelijke werkgebied die niet in staat zijn hierin zelf te voorzien. VBMT heeft een hoofd vestiging in Hengelo en uitgiftepunten in Borne en Goor.
Vanuit Hengelo wordt het voedsel verdeeld over de drie plaatsen.

Hoe werken wij

  • Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn verdeeld over zes activiteitengroepen.
  • Vrijwilligheid is geen vrijblijvendheid: collega vrijwilligers en onze klanten moeten op jouw beschikbaarheid en inzet kunnen rekenen.
  • Waar nodig, bv. in geval van ziekte of vakantie, vervangen wij elkaar.
  • Iedere vrijwilliger die bij ons komt werken, kent de gemaakte afspraken en gedragsregels en houdt zich daaraan.
  • Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel: de eisen worden strikt nageleefd.

Minimaal rijbewijs BE

Onze chauffeurs rijden op bijna alle dagen van de week, meestal om producten op te halen. Tot de werkzaamheden behoort dat deze goederen in ons pand aan de Sloetsweg worden uitgepakt en gesorteerd; brood wordt ingepakt en met andere goederen in de koelcel of de diepvries opgeslagen. Van onze chauffeurs verwachten wij de bereidheid op onregelmatige tijden te rijden.

Onze chauffeurs werken in een collegiaal team, de tijden worden in onderling overleg afgesproken. Zoals voor iedere functie binnen de Voedselbank staat er tegenover de werkzaamheden geen vergoeding.

Belangstelling?
Stuur dan een e-mail of bel het algemene telefoonnummer 06 8322 7284.